woensdag 26 mei 2010

Minder snurken met Airmax PERSBERICHT

Nieuwe ontwikkeling ‘directe luchtwegverwijders’ * Snurkers halen opgelucht adem Minder snurken dankzij Airmax® Snurkers van Nederland kunnen weer opgelucht ademhalen. Evenals hun eventuele partners. Want vanaf maandag 16 juni 2008 is Airmax op de markt. Een Nederlandse uitvinding die - door de duwkracht - bewezen effectief blijkt bij verkoudheid en luchtwegallergie. Maar ook helpt tegen snurken. Kortom: gezonder leven én een betere nachtrust. PERSBERICHT

Nieuwe ontwikkeling ‘directe luchtwegverwijders’ * Snurkers halen opgelucht adem

Minder snurken dankzij Airmax®

Snurkers van Nederland kunnen weer opgelucht ademhalen. Evenals hun eventuele partners. Want vanaf maandag 16 juni 2008 is Airmax op de markt. Een Nederlandse uitvinding die - door de duwkracht - bewezen effectief blijkt bij verkoudheid en luchtwegallergie. Maar ook helpt tegen snurken. Kortom: gezonder leven én een betere nachtrust.

De Airmax® vergroot eenvoudig de instroomruimte van de neus voor meer lucht. Daarmee helpt het ook tegen snurken.

Airmax is een gepatenteerde ontwikkeling van de Nederlander Lex Proper. “Airmax is een directe luchtwegverwijder. Het apparaat heeft geen bijwerkingen. Het is gemaakt van medicinale kunststof, geurloos en onschadelijk voor de gezondheid. Door de Airmax in je neus te plaatsen, is de luchtstroom optimaal. Het smalste deel van je tussenschot is vaak te nauw. Die blokkade lost de Airmax op. Eigenlijk heel simpel. Al vanaf 1910 is bekend waarom de lucht blokkeert, maar nooit is er een middel gevonden dat voor verwijding zorgt, comfortabel is. Nu is dat er dus wel. Een uitkomst voor sporters. Maar bijvoorbeeld óók voor mensen die snurken of last hebben van hun luchtwegen.”

Airmax volgens deskundigen
De werking wordt onderschreven door apothekers en artsen. Ferida de Jongh-Wiëth, gezondheidspsycholoog in Wassenaar: "Ik ervaar het apparaat als uiterst zinvol. Zelf had ik veel last van gevoelig slijmvlies, ik moest altijd neusdruppels gebruiken. Sinds ik de Airmax gebruik, is dat leed geleden. Als ik last dreig te krijgen, gebruik ik het apparaat een paar uur en dan is het weer goed. Ik voorzie een grote toekomst. In ziekenhuizen kan het een hulpmiddel zijn voor patiënten die slecht slapen."

Fernando Ricksen
Bij de ontwikkeling van Airmax zijn ook topsporters betrokken. Zo gebruikt voetballer Fernando Ricksen van de Russische topploeg Zenit FC de Airmax tijdens de training. Petra van Delden, de marketing directeur van Airmax die het apparaat wereldwijd distribueert: "Bovendien hebben we de Airmax door de Russische hoogleraar Wjacheslaw Merkulow laten onderzoeken. Hij is hoofd chirurgie van het grootste ziekenhuis in Sint Petersburg en een nationale bekendheid. Zijn positieve bevindingen waren al aanleiding voor een grote order in Rusland.”

Airmax in de praktijk
De Airmax is vervaardigd van een zachte, reukloze en medisch gecertificeerde kunststof (S.E.B.S.). Het dragen van de Airmax is door het materiaal en de vormgeving zeer comfortabel. De Airmax is verkrijgbaar in small en medium/large. De maat die het beste past, hangt af van de binnenmaat van de neus. Airmax wordt daarom ter introductie nu aangeboden in een duoverpakking met beide maten 2 voor de prijs van 1 (Van € 15,90 voor € 7,95). Welke maat voor u het grootste effect sorteert, wijst de praktijk dus uit.

Ook voor sporters
Airmax is vanaf 16 juni aanstaande verkrijgbaar in twee varianten: één voor snurkers en één voor sporters. Zoals gezegd bevat iedere variant ter introductie twee maatvoeringen. Airmax is verkrijgbaar bij sportzaken,drogisterijen, apotheken en supermarkten.