dinsdag 1 juni 2010

Moe van het gesnurk tijdens uw vakantie?

Kliniek voor Snurken en Apneu biedt haar patiënten dé meest effectieve en comfortabele non operatieve oplossingen om van uw snurk en apneuproblematiek af te komen.
De expertise vloeit voort uit meer dan 17 jaar ervaring en onderzoek naar snurken en slaapapneu. In samenwerking met uw huisarts of specialist wordt tot een optimale begeleiding en behandeling gekomen.


De Kliniek biedt haar patiënten de gelegenheid om vooraf, kosteloos !, te vernemen of zij de voor u persoonlijk juiste behandeling heeft. Dit is uniek!

Tijdens het eerste consult toont de Kliniek u de werking bij aan. U weet op dat moment dus zeker dat u van uw snurk en apneuprobleem af bent. Nogmaals: kosteloos!

Desgewenst kan direct gekozen worden behandeling te starten en kunt u opdracht verlenen tot vervaardiging. De specialisten van de Kliniek brengen dan alles direct in gereedheid om tot vervaardiging over te gaan.

Vervolgens krijgt u Binnen 14 dagen opnieuw een consult, de voor u gekozen luchtwegorthese (SnörEx® TRA of Somnodent® MRA) is dan namelijk al klaar. Hierbij wordt door de specialisten gezorgd dat uw SnörEx® of Somnodent® optimaal is afgesteld en functioneert.

U kunt nu een gezonde ongestoorde ademhaling en snurkvrije nachtrust tegemoet zien!