dinsdag 1 juni 2010

Radiostation houdt luisteraars wakker op Dag van de Slaap

Ga je morgen aan het werk of ga je eens lekker uitslapen? Dat laatste zou je eigenlijk mogen doen, want vrijdag 21 maart is het ‘De Dag van de Slaap’. Ongeveer acht uur slaap per dag is prima om goed te functioneren, dat betekent dat je eenderde deel van je leven slaapt. Maar slapen is voor sommige mensen een probleem en daar is vrijdag ruim aandacht voor. Radiozender Be One houdt de luisteraars echter wakker…

Het Belgische radiostation BeOne vindt slapen niet echt boeiend en dus gaat het haar best doen om de luisteraars de hele dag wakker te houden. Dat gaat Be One doen met een aantal stevige platen; elk uur tussen 6:00 en 19:00 geeft de zender haar luisteraars een flinke anti-slaap injectie (of zoals de Vlamingen het zo mooi noemen: een anti-slaap pikuur).

Die injectie bestaat uit drie wakkere pop rock hits in de mix. Voor de luisteraars die toch nog moeite hebben om hun ogen open te houden, geeft Be One nekkussentjes weg met ingebouwde radio. Voor de mensen in Nederland die moeite hebben om wakker te worden, heeft Sander de Heer van Radio 2 de ‘Wakker Word Service‘, elke werkdag en dus niet alleen op ‘De Dag van de Slaap’.