dinsdag 1 juni 2010

Snurkvrij op vakantie!

Thuis kan je nog naar de logeerkamer, maar logeren op een aparte hotelkamer gaat érg ver!
Toch hebben de snurkers onder ons geaccepteerd dat lekker uitrusten aan de Spaanse Costa’s (gaat u liever naar de Cotes d’Azur, mag dat natuurlijk ook) voor hen uitdraait op eenzame afzondering op een aparte kamer tijdens de nachtelijke uren.
Op vakantie wil men namelijk eindelijk eens kunnen slapen zonder gesnurk van man of vrouwlief. Dat de overige hotelgasten vervolgens hun beklag doen over geluidsoverlast en burengerucht kan je bedenken.
Je moet er niet aan denken dat deze familie naast je op de camping logeert! Enig voordeel is dat de wilde dieren zich niet durven te vertonen.
Het is echter mogelijk om je deze extra hotelkamer en de schaamte ’s morgens aan het ontbijtbuffet te besparen!
Het Behandelcentrum voor Nachtelijke Ademhalingsstoornissen te Weert biedt U nu dè oplossing! De SnörEx® luchtwegorthese.
De SnörEx® is een subtiele verhemelteplaat met geïntegreerde spanbeugel die uw verhemelte en tong onder controle houdt zodat uw luchtweg optimaal vrijblijft.
Turbulentie in de luchtstroom tijdens ademhaling en trillingen en vibraties (= SNURKEN) van verslapt spierweefsel in het keelgebied wordt hiermee voorkomen.